Veckans Sötnosar v 11

Här är Aston, vår 5 månaders Eurasier. Världens gosigaste som vill hälsa och pussa på alla han möter. Hans bästa leksak är matkoppen, så den får följa med till tv-soffan, sängen – och ja överallt! Hanna Persson

Veckans Sötnosar v 11

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

torsten kopia

Jack russell-valpen Torsten, 11 månader, gillar självklart att vara ute i skog och mark, speciellt när det finns snö! Annars bor han i Gamla stan och har en egen sida på Facebook där man kan följa honom, båda vad han gör i stan, men även vad han gör när han är på resande fot.
René

 

Alfons o Njaka kopia

Alfons (svart/vit) är en svensk/finsk lapphund som bor i Måttsund utanför Luleå. Han har nyligen hittat sin flickvän Njaka, en finsk lapptik, i vår by. Det verkar bli bröllop till sommaren!
Alfons matte, Britta Bergström

 

Miilo kopia

Här är fartfyllda och nyfikna chihuahuahanen Miilo, som blir 5 månader den 17 mars.
När solen är framme tar jag och matte gärna en promenad i skogen där spännande lukter och nya upplevelser väntar varje gång. Här kunde jag faktiskt agera lite modell så matte fick till några bra bilder.
Rebecka

 

Hero kopia

Det här är vår Hero, en rhodesian ridgeback. Han är 16 veckor och full av bus och lek, samtidigt som han är världens goaste.
Anna Aspfors

 

Krösa-Maja kopia

En av mina italienska vinthundar Krösa-Maja ler sitt vackraste leende. Hon är två år och kommer från Qvickelyckans kennel. Maja är ett charmtroll som alltid är pigg på nya upptåg!
Carin Berggren

 

Simon kopia

Simon testar utegym! Min fina pumikille vill gärna prova allt. Han blir snart fyra år och är världens charmigaste sötnos.
Eva Jansson

 

Luna kopia

Min fina tik Luna. Hon är 16 månader och kommer från irland. Jag adopterade henne för 1 år sen och det var det bästa jag gjort. Hon är en blandning av boxer, samojed, sheltie och bordercollie. Hon är superbusig och älskar att träna dogparkour.
Sarah Lindkvist

 

Bonnie kopia

Här är min sötnos Bonnie. Bonnie är en malteser-tik på 11 månader. Hon är en väldigt glad liten tjej som älskar uppmärksamhet. Så fort kameran kommer fram sätter hon sig fint och tittar rakt in i kameran, som ni ser på bilden 🙂
Mikaela Stahlén

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?