Hunden Suzie i filmen om si själv

FILM: ”Rädda en hund”

Hjärtskärande historia men med lyckligt slut – sådana filmer brukar ju göra succé. Inte bara här hos oss, utan på nätet generellt. Den här filmen om Suzie, är en sådan, och fast den är en reklamfilm så är hunden i filmen är riktig före detta hemlös hund, som numera har ett hem. Filmen har till dags dato visats ca 10 miljoner gånger! Den amerikanska organisationen Save a Hound fungerar ungefär som Hundstallet här i Sverige.

Kolla även in detta:
Beaglarnas första dag i frihet

Prenumerera på Härliga Hund!
Flexi – superhunden

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla