Försvarsmaktens hundar då och nu

Försvarsmaktens hundar då och nu

När Säpo höjde terrorhotnivån i Sverige bestämde sig radiopodden Vår Bästa Vän för att göra en miniserie om hundarna i rikets tjänst.

De ville ta reda på hur hundarna i rikets tjänst har påverkats av den förhöjda terrorhotnivån. I serien möter de polisens specialsökhundgrupp i Stockholm, tullhundarna i Arlanda och Försvarsmaktens hundtjänstenhet.

Vår bästa vän är en podd (Du hittar den på Sveriges Radio) där programledarna Gurgin Bakircioglu och Maria Hedqvist tillsammans med landets ledande hundpsykolog Eva Bodfäldt fördjupar sig i hunden. De möter intressanta hundar och människor, forskare och hundexperter. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag!

Kanske vill du också läsa:

valp_rhodesian_ridgeback

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?