Veckans Sötnosar v 10

Underbara Tjabo, en nova scotia duck tolling retriever (tollare) nyss fyllda 1 år. Matte är Ewa Klintestam Nordin

Veckans Sötnosar v 10

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Devil kopia

Här är vår lilla fantastiska kärlek. Han heter Devil och är en liten dvärgpudel. Han blir 7 år i mars. Vi adopterade honom för nästan 2 år sedan från en familj som tyvärr inte hade möjlighet att ha kvar honom. Och det var ju tur för oss … Hans favoritmat är … allt utom hans egen, och han tycker om att sova i sängen eller på den nytvättade klädhögen. Det bästa som finns är när han mitt i natten smyger sig upp och vill ligga på ens arm. Han är vår finaste.
Anna Sinclair

 

Mandu kopia 2

Här är Mandu, en 5-årig jack russellhane som älskar att leta gömda saker i snön. Och efteråt ser han ut så här!
Betina Lindström

 

Bäbis kopia

Det här är Bäbis och hon är snart 3 år. Hon är en rottweiler som älskar att bada (fast matte inte alltid vill att hon ska det) och leka med alla bollar hon kan hitta. Och när hon har lekt färdigt somnar hon gärna i mattes knä.
Mathilda Larsson

 

Sture

Det här är Sture. Född i Uppsala, men bor nu i södra Stockholm. Han är 4,5 år gammal, men fortfarande tror alla att han är en 3 månaders valp …
Sture är en ”lätt” hund i alla lägen, kan följa med överallt, på ridturen, i lagårn, till stan eller vad en nu kan tänkas vilja göra. Fanatisk tallkott-älskare, vilket han har efter sin mor. Behöver det ens tilläggas att han charmar alla som kommer i hans väg?!
Linnea Bodelsson

 

Hulken kopia

Denna sötnos heter Hulken och är 1 år och 3 månader Renrasig chihuahua. Älskar att hitta på bus och gå långa promenader i skogen. Bor utanför Kristianstad.
Susanne Olsson

 

Processed with Rookie Cam

Bobo är en shetland sheepdog på 9 år. Jag köpte Bobo som 14-åring när jag bodde på Tjörn med mina föräldrar, idag bor vi med vår egen flock i Trollhättan. Bobo har funnits där under dom viktigaste åren i mitt liv. Och även om han tycker de är jobbigt när jag är ledsen så får jag alltid gräva ner ansiktet i hans fluffiga päls och ta ett djupt andetag. Efter det känns allt bättre. Han är den viktigaste i mitt liv!
Ulrika

 

Milou kopia

Här är min underbara kille Milou som är en isländsk fårhund på 4 år! Han älskar att hänga med matte på allt möjligt, en riktig liten mattegris!
Sofie Lund

 

Boss kopia

Vår finaste lille Boss, chinese crested och 6 år. Här är han lycklig i första vårsolen
Eva

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Mitt skinn är inte värt mer än ditt

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?