Hund fick avlivas efter förgiftning

En hund har fått avlivas efter att ha blivit förgiftad i Sölvesborg. ”Förgiftningen var så omfattande att hunden fick avlivas”, säger Johan Berntsson vid Blekingepolisen.

En 21-årig kvinna från Sölvesborg har fått avliva sin hund. Det var efter en kvällspromenad i Hjortakroks-området som hunden plötsligt visade tydliga sjukdomstecken. Hunden började spy upp hundgodis, som kvinnan hävdar att hon inte gett hunden.

– Hon åkte in med hunden till djursjukhuset, och där visade det sig att hunden blivit glykol-förgiftad. Förgiftningen var så omfattande att hunden fick avlivas, säger Johan Berntsson vid Blekingepolisen. Läs mer på 24blekinge.se


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Mitt skinn är inte värt mer än ditt

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?