Hundappar är trendiga affärer!

Nya fondbolaget Sweet Capital investerar miljonbelopp i hundappen Dog Buddy.

Appens syfte är att underlätta livet för hundägare genom att matcha ihop hundägare med erfarna och godkända hundpassare. En del använder tjänsten när de behöver lämna bort sin fyrbenta vän under arbetstid, medan andra använder den när de ska i väg på semester. Dog Buddy tar en förmedlingsavgift på mellan 15 och 20 procent per transaktion, berättar Svenska Dagbladet i dag.

– Sverige är en attraktiv marknad, bara i Stockholm finns runt 40 000 hundar. Svenskar spenderar mycket pengar på sina hundar och dessutom reser vi bort ofta och mycket på semester. Jag har flera vänner som bara väntar på att Dog Buddy ska komma hit, säger Richard Setterwall, som grundade Dog Buddy.

Läs mer om Dog Buddy här <<< på deras sajt och läs hela artikeln om investeringarna och planerna hos Svenska Dagbladet.

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla