Veckans Sötnosar v 7

Det är är Estreya, 1 år. Hon är en blandras mellan tibetansk spaniel och shih-tzu. Att vara ute i snön är riktigt kul! Helen Larsson

Veckans Sötnosar v 7

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Olle kopia

Det här är vår treårige yorkshireterrier, lille Olle. Han är född här nere i Spanien och bor med oss halva året i Sverige och halva året här i Nerja. Han bilar gladeligen 400 mil tur och retur varje år. Tror han skulle tycka att det är riktigt kallt med snön där hemma.
Christina Nordlöf

 

Skrållan

Halloj, här har vi en bild på lilla Skrållan, en cavalier king charles spaniel, som älskar sovmornar och att busa i snön men inte när det är för kallt ute, då ligger vi hellre inne på soffan och kramas!
Lina Oscarsson

 

Copsy kopia

Våran 2 åriga malinoishane, Copsy.
Hannele Henriksson

 

Ajlo kopia

Här är Ajlo, 13 veckor gammal gosse, som är en blandning mellan cavalier king charles spaniel och engelsk setter. Han älskar att busa men också att ligga i knät och bara mysa!
Michelle

 

Kira kopia

Detta är Kira, en amstaff/boxer-blandning på 16 månader. Här är en bild tagen när vi har vår egentid. Vi älskar att vara ute i skog och mark, speciellt när det inte är så mycket snö 🙂
Maria Olsson

 

Felix kopia

Hej. Sötaste valpen är Felix, 4,5 mån, dansk-svensk gårdshund. Han har alltid bus på gång men är en mycket klok liten hund.
Åsa

 

Dallas kopia

Här är min älskade hund Dallas, han är en taxblandning som fyller 8 år 30 april. Jag har haft honom sedan han var 3 månader. Han är väldigt ”gosjuk” och han har en väldigt stor personlighet! Han är en liten diva samtidigt som han verkar tro att han är en doberman eller rottweiler. Han är jätterolig och helt underbar!
Ingela Johansson

 

Vilma kopia

Här är vår söta malteserflicka Vilma, 7 månader. Hon älskar att busa i snön med sina kompisar!
Nathalie

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla