Hon skapade sitt eget drömjobb med hundar

Som 20-åring startade Olivia Andersson sitt eget drömjobb med Frigårdens hunddagis.

– Jag gick en distansutbildning för att kunna driva hunddagis och startade redan sommaren 2012. Det är lite märkligt för när jag var liten var jag livrädd för hundar. Det var först senare jag började fästa mig vid dem, berättar Oliva Andersson, som sedan dess stått på egna ben som företagare i byn.

Att starta eget har hon aldrig upplevt som besvärligt.

– Jag kunde göra det jag ville på en gång. Jag fyllde platserna direkt. Det finns ett stort intresse, säger Olivia Andersson.

Läs mer på www.hd.se >>>

Här hittar du fler hundnyheter >>>


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Hundars välfärd kan se väldigt olika ut

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?