Gratis hundbajspåsar i Olofström

Tio stationer med gratis hundbajspåsar har placerats på strategiska platser runt om i kommunen. Syftet är att underlätta för hundägarna att plocka upp efter sig och således minska hundbajset på marken.

– Jag kan inte säga att det är ett jättestort problem i kommunen, men det förekommer och alla vet hur obehagligt det är om man trampar i det. Tidigare när jag jobbade i Kristianstad hade vi det här konceptet under ett rätt så stort antal år och där såg vi att det gav en effekt, säger Daniel Ottosson, teknisk samordnare för offentlig miljö.

Läs mer på www.sydostran.se

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla