Hög svansföring på MyDOG 2016

Best in show i MyDOG 2 blev storpudeln Da Maya Huffish Copyright Woman, ägare Charlotte Sandell & Zuleika B Torrealba.

Hög svansföring på MyDOG 2016

Det har varit en fullspäckad helg på MyDOG 2016, med allt från deckarhundar till charmtroll. 8 100 hundar besökte årets mesta hundfest på Svenska Mässan.

Till Svenska Mässan och MyDog 2016 har 28 675 besökare, varav 8 100 hundar, vallfärdat i helgen. Tommy von Brömsen, mässansvarig, kommer förutom alla utställningar kommer att minnas 2016 som året då aktiviteterna fick sitt stora genomslag.

– Allt från nosework till grooming väckte stor uppmärksamhet, massor av barn och ungdomar har tävlat med sina deckarhundar i The Next Lassie och vi har sett världens främsta pudelklippare in action bland annat, säger Tommy von Brömsen.

Nykomlingen Scandinavian Master Groom, med sina internationella och nationella tävlingar, workshops och seminarier fick stor uppmärksamhet.

– MyDOG är nu ett steg närmare vår målsättning; att bli världens största mötesplats för hundgrooming. Det har verkligen märkts i helgen och på våra besökare, säger Tommy von Brömsen.

– De eldsjälar som är aktiva i Hundsverige året runt är oumbärliga för MyDOG. Vi har också lyckats locka hit djurvänner och hundintresserade i allmänhet vilket vi är väldigt nöjda med. Bland annat med vårt omtyckta hundrastorg, hundteatern, polisens uppvisningar och utmärkelsen Göteborgs Charmigaste Hund, avslutar Tommy .

Best in show i MyDOG 1 blev en Skotsk Terrier, Raglan Rachel Rose, ägs av Cristiana Capece.

Best in show i MyDOG 1 blev en Skotsk Terrier, Raglan Rachel Rose, ägs av Cristiana Capece.

bis2

Best in show i MyDOG 2 blev storpudeln Da Maya Huffish Copyright Woman, ägare Charlotte Sandell & Zuleika B Torrealba.

Efter ett år av tävlan och spänning har det idag avgjorts, yorkshireterriern Debonaire's Hold Me Now från Alingsås är årets utställningshund 2015. Bernice Undén heter den lyckliga ägaren som tog emot det prestigefyllda priset på helgens MyDOG i Göteborg. Priset delas ut av Agria Djurförsäkring. MyDOG 7-10 januari 2016 på Svenska Mässan.

Efter ett år av tävlan och spänning har det idag avgjorts, yorkshireterriern Debonaire’s Hold Me Now från Alingsås är årets utställningshund 2015. Bernice Undén heter den lyckliga ägaren som tog emot det prestigefyllda priset på helgens MyDOG i Göteborg. Priset delas ut av Agria Djurförsäkring. MyDOG 7-10 januari 2016 på Svenska Mässan.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?