Succé för nyår på Arlanda

Fyrverkerifritt nyår för hundar på Clarion Hotel Arlanda Airport – succén är tillbaka! På nyårsafton, 31 december, förvandlas återigen hotellet vid Arlanda flygplats till hundarnas nyårsoas.

Det är tredje året i rad som succén ”Happy Dog” arrangeras där, och skotträdda hundar kan undkomma fyrverkerier och checka in tillsammans med husse och matte på fyrverkeri- och smällfria hotellet på Arlanda.

Djurens paradis – Arlandahotellet

Nyårsafton handlar för de flesta om glitter och glamour. Men för hundägare är det en besvärlig högtid då smällare och fyrverkerier ställer till det för de fyrbenta vännerna. På Arlanda råder totalt förbud mot fyrverkerier och dessutom är hotellet välisolerat vilket gör hotellet till en fristad för skotträdda hundar. Minst 270 hundar, 4 katter, 1 kanin och 1 fågel gör sig nu redo att checka in för att avsluta året.

– Nyårsafton har kommit att bli en av våra favoritdagar på året. Det är en otrolig stämning när hundägare och deras djur möts i vår härliga miljö och får träffa likasinnade. Många blir vänner och stämmer träff för rastning av hundarna. Vi är glada att vi kan erbjuda en tyst miljö för hundar och andra djur och att husse och matte får fira in nyåret på ett lyxigt sätt, säger Jessica Norgren, General Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Slutsålt på 2 veckor!

Intresset har varit rekordstort. När rummen släpptes i februari såldes de 200 hund-rummen slut på två veckor. Innan ankomst förbereds rummen för pälsdjur och efter avresa saneras rummen i särskild ordning.

coola hundar i hatt och solglasögon


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven