”Jag älskar alla sorters ljus”

”Jag älskar alla sorters ljus”

Ryska fotografen Elelna Shumilova tar de mest fantastiska bilder, framför allt på sina två söner och djuren på gården; katten, hunden, ankungarna och några kaniner. I en intervju med Bored Panda berättar hon hur hon inspireras av känslan som uppstår när hon ser på dem.
Söt pojke i vinterfönster

Foto: Elena Shumilova

Här kan du se Elena Shumilovas fotogalleri.

Och här också.

 

Prenumerera på Härliga Hund? Så klart jag vill!

Vill du se några andra fina hundar? Ja tack!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven