Emma vill köra polarrace

Emma vill köra polarrace

Snart är tiden ute för att rösta fram en deltagare till Fjällrävens vildmarksäventyr ”Fjällräven Polar”. 25-åriga Emma Alexandersson från Växjö vill inget hellre än att delta. Här kan du läsa mer om henne och äventyret.

Med hundspann norr om polcirkeln

Så här beskriver Fjällräven utmaningen:
”Fjällräven Polar är ett 300 kilometer långt vinteräventyr norr om Polcirkeln. Deltagare utan särskilda erfarenheter av friluftsliv på vintern får uppleva sitt livs äventyr. På egen hand navigerar de varsitt hundspann tvärs igenom till synes ogästvänlig vildmark – över karg tundra, frusna sjöar och genom snötyngda fjällskogar. Övernattningarna sker i tält eller under bar himmel, kanske i sällskap av norrsken.” Mer om äventyret kan du läsa här.

Om Emma

Emma är en hundälskande tjej som hoppas att hon ska bli en av de utvalda. Hennes dröm är att kunna dela med sig av kunskapen till dem som vill lära sig mer om friluftsliv. Hennes hund Torkel håller tummarna så hårt han kan förstås.

Det här är Emmas ansökningsvideo:

Vill du stötta Emma så kan du rösta på henne. Kolla här.

Följ oss på Facebook, så missar du inga nyheter.

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven