Hundarnas mustaschkamp

Hundarnas mustaschkamp

Varje år i november uppmärksammas mäns mustascher lite extra genom mustaschkampen. I år tyckte Sveland Djurförsäkringar att det även var dags för djuren att visa upp sina mustascher. Under hela november har djurägare kunnat skicka in bilder på sina djur med mustasch och på så sätt stödja kampen mot prostatacancer.

På Sveland Djurförsäkringars sociala medier har djurägare kunnat visa sitt stöd genom att skicka in en bild på sitt djur med någon form av mustasch. För varje bild har Sveland Djurförsäkringar skänkt 50 kronor till Prostatacancerförbundet. Totalt har 842 kreativa mustaschbilder skickats in vilket motsvarar hela 42 100 kronor till Prostatacancerförbundet.

– November har passerat, och tillsammans har vi samlat in över 800 kreativa mustaschbilder på allt från hund, katt och häst till marsvin och papegojor. Vi är otroligt glada att så många vill ställa upp och visa sitt engagemang för kampen mot prostatacancer, berättar Anette Henriksson, VD på Sveland Djurförsäkringar.

Varje år får närmare 9 000 män diagnosen prostatacancer i Sverige. Drygt 2 400 män går bort varje år. Detta gör prostatacancer till landets vanligaste cancersjukdom.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven