Veckans Sötnosar v 44

Cesar är en sprallig kille på 11 månader. Blandning mellan kinesisk nakenhund och shih tzu. Han är inte stilla många minuter, älskar ostkrokar och att vara ute i skogen och sova långa sovmorgnar. Han tycker inte om småfåglar, då får han fnatt. Myror (busar) gillar han inte heller då han råkade hoppa upp i en myrstack i somras … Han är en riktig kelgris, gillar att se på tv på Cesar Millan, då sitter han och morrar och har sig i soffan. Lilian

Veckans Sötnosar v 44

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Aila kopia

Vår Aila är 1 1/2 år och 75 procent schäfer och 25 procent border collie. Vi har haft henne nu i 5 månader och hon är solen i våra liv.
Anne

 

Otto kopia

Det här är Otto. Han är en snart 1,5 år gammal tibetansk terrier. Otto älskar allt som har med dra att göra. Dragkamp, dra i koppel, dra iväg åt andra hållet vid inkallning. Han är full av energi och bjuder alltid upp till lek. Han är det bästa som hänt mig och jag älskar honom!
Helena

 

Nicke kopia

Här har vi Nicke, en grand basset griffon vendéen, som blir 6 år i februari. Han är en enastående duktig jakthund som mer än gärna jagar rådjur och så klart kaninerna som finns runtomkring hemma. Han tycker det är riktigt roligt med viltspår och är fantastiskt duktig på det. Vi tränar även lydnad och agility, det går trots att det är en jakthund men det tar längre tid och krävs en hel skopa tålamod. Nicke är något så enormt envis och gör bara det han känner för, vill han inte så vill han inte 😉
Världens bästa hund som noggrant väljer ut vilka han tycker om!
Linda

 

Svea kopia

”Jag heter Svea och är en cocker spanieltik. Jag är 14 veckor gammal nu. Jag bor och är uppfödd i Västerås. Jag älskar att busa, speciellt med mina kattkompisar som jag bor med.”
Svea

 

Vacker Cira kopia

Detta är Cira! Cira är en blandras mellan pudel och powder puff, fast alla tror att hon är en golden retriever! 🙂
Cira är 1,5 år och bor i Bollnäs tillsammans med en helsyster som heter Ciwi.
Ida

 

Ellie, Manzamas Far East Of The Sun -Oktober 2015 kopia

Här är en bild på Ellie (Manzamas Far East Of The Sun), kleinspitz. Hon är 1 år och är en väldigt busig och glad liten tjej. Väldigt lättlärd. Hon älskar att leka, söka efter godis och att mysa i soffan på kvällarna.
Josefin

 

FB_IMG_1445796314281 kopia

Får jag presentera Tibia som poserar vid blåbärsriset. Tibia är en perro de aqua espanol. Hon fyller 2 år nästa månad. En aktiv liten dam som fyller dagen med massor av bus och glädje.
Anne

 

Spader kopia

Spader vår härliga labradoodle-valp på 8 veckor. Bor nu hos oss med sin morbror Trillo, 3 år, så nu är det ”liv i luckan”.
Underbara pälsklingar hälsar matte Karin

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven