Veckans Sötnosar v 43

Här är min vackra Elza som är 18 månader. Hon är 75 procent schäfer och 25 procent bordercollie. Elza äääälskar löv som far runt i vinden och hon har stenkoll på alla som finns i vår inhägnade trädgård. Elza gillar att träna, just nu tränar vi rallylydnad på nybörjarnivå och hoppas att vi kan våga oss på att vara med på en tävling till våren. Elza bor i Ödeborg i Dalsland. Matte Malin (foto: Evelina Cepekatt Holmberg)

Veckans Sötnosar v 43

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Albert kopia

Den här sötnosen heter Albert och är en dvärgpinscher. Han fyller 6 år i november. Han är valpig i sitt sätt att vara, han är väldigt pigg, alert och busig. Förutom det så är han väldigt smart och är en riktig ”tjejtjusare”. Det bästa han vet är att promenera, ligga och vila i soffan och att få vara ute i stugan som hans ”farmor & farfar” äger. Där springer han runt för fulla muggar på tomten. Och det finns mycket svanar och gäss som han älskar att skrämma iväg! 🙂
Therese

 

Lucas kopia

Detta är Lucas som är en chihuahua i sina bästa år! Blir 5 år nu i oktober och är den snällaste och mysigaste hund som finns! Han hittar alltid på bus och är glad 24/7.
Kan inte tänka mig någon annan!
Tina

 

DSC_0290 kopia

Vår älskade Boss, alltid glad. Trivs även med sin flock på dagis. Just nu en väldigt lurvig chinese crested, men snart är det trimning.
Eva

 

Dessie kopia

Det här är lilla Dessie, 5 veckor, en working cockerspaniel som ägnar sina dagar åt att busa med sina fem syskon och upptäckta världen utanför valplådan. En hel del sömn och matpauser blir det förstås också.
Sandra

 

Ginnie kopia

Fika paus på fjället
Här är vår lilla ”höstblomma” Ginnie, som är en 3,5-årig finsk lapphundstjej. Här ligger hon och väntar och tycker det tar för lång tid för matte och husse att få upp hennes ”fika” (en hård brödbit). Hon är en jättego tjej som är otroligt lättlärd när det gäller tokiga trix som matte lär ut.
Men om jag hittar något spännande ute att tugga i mig eller jaga blir jag plötsligt döv när matte eller husse ropar.
Ann-Lis

 

Kamas Viking kopia

Lycklig valp! Kooikerhondjevalpen Kamas Viking.
Agneta

 

Ninja kopia

Detta är Ninja (My Spirit´s Nightwish), en american staffordshire terrier på 4,5 år som är en självständig “dam” men som även har mycket kärlek att ge. Hon älskar att bara ligga och mysa på kvällarna ihop med resten av familjen.
Hon älskar att vara i skogen och nosa fram sina egna spår, väldigt lyhörd när hon själv vill. Hon älskar alla människor hon hittills har träffat.
Hon har även lite negativa sidor: Hon avskyr vatten (om det ej kommer från vattenslangen), när hon är uttråkad älskar hon att bita sönder saker (ja, hittills har möblerna klarat sig) som till exempel husses avbitartång, trasor och toarullar.
Envis, nyfiken, stark vilja, men världens underbaraste tjej!
Linda

 

Tia kopia

Här är en liten sötnos, Tia är tio veckor. En god vän, Gunilla, är hennes ägare. Hon är en golden retriever och heter enligt stamtavlan Avjava’s Portia of Rymen. Hon är verkligen en liten bedårande sötnos, som är full av bus!
Annelie

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven