Veckans Sötnosar v 42

Underbara valpen Hugo har fått testa på sök och spår för första gången. Han var väldigt nöjd, och det var även matte! Helt underbar valp på snart 6 månader. Nora

Veckans Sötnosar v 42

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Sally kopia

Det här är Sally, en wachtelhund på 16 månader som har oändligt med sprudlande energi i kroppen, men som älskar att jobba och koncentrera sig! 
Sally gillar det mesta, allt ifrån kortdrivande jakt och apportering till utställning och sportiga aktiviteter som både hon och hennes matte gillar att hålla på med. 
Hon är också en alldeles underbar hemmahund som helst sover under duntäcket på nätterna. Världens bästa kompis helt enkelt!
Matte Sandra & Sally

 

Bonzo kopia

Här är Bonzo, vår eurasierkille på 3,5 år. Han älskar skogspromenader och godissök. Han viker aldrig av från min sida utan vill alltid vara nära.
Malin

 

Otto kopia

Detta är Otto. Han är 2 år och av rasen dansk-svensk gårdshund. Han gillar att gå långa promenader, men också att mysa i säng och soffa. Han ger så mycket glädje!
Kristina

 

Milou kopia

Här är Milou en 12årig westie som älskar skogspromenader, god mat och att lata sig mellan varven.
Carina

 

Nelly Nos kopia

Det här är Nelly Nos. En tvåårig bichon havanaise som bor i Uppsala. Stolt ägare är Gunnel Sörbom som också har tagit bilden.
Gunnel

 

Simon kopia

Väntan på att få spåra kan nog kännas väldigt lång! Med fina Simon, pumi 3,5 år <3
Eva

 

Tipsy kopia

Det här är Tipsy (Högtorpens All My Heart’s Bellina) en australian shepherd-tik på 11 månader. Tipsy är en aussie med fart, en riktig studsboll. Hon vill vara med på allt, och är en riktig glädjespridare, älskar allt och alla. Det bästa Tipsy vet är att bada, om de så är en sjö, ett dike eller ett träsk spelar ingen roll för henne. Dock inte alltid lika kul för matte … På bilden är hon 10 månader. (Se fler på Instagram Tipsy_and_friends)
Nina

Här hittar du förra veckans Sötnosar!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Så får du valpen rumsren

Bloggar

Labradoren som snor allt

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven