Nytt område – nya hundkompisar

Nytt område – nya hundkompisar

Regn och åska i flera timmar och flytt till ny villa utan varken internet eller telefon. Det är mycket som har hänt sedan jag bloggande senast och jag kommer denna gången bjuda på en liten uppdatering kring mitt (hund)liv här.

Nu har jag och sambon Clinton tagit våra två hundar, Tyke och Wendy, och flyttat in i en villa i den lilla byn Guirim i norra Goa. Blir mycket kringflyttande här för min del, tror jag har bott i min resväska på sex olika ställen under min sejour i Indien och vart än jag kommer finns det alltid gatuhundar att lära känna. Självklart blir jag alltid kompis med hundarna först innan jag lär känna några av de mer mänskliga grannarna. Hundar har inte så höga krav på sina vänner och dömer inte någon efter utseende – tänk om det vore så enkelt med människor!

Hundgänget i mitt nya hood!

Hundgänget i mitt nya hood!

Jippie, en snäll människa vi kan leka med!

Jippie, en snäll människa vi kan leka med!

Mellan skurarna tog jag mig en promenad i vårt nya grannskap för att se vart någonstans jag kan rasta våra egna hundar. Det är ganska trafikerat precis utanför huset så vi vågar inte släppa ut dem lösa där och de är tyvärr inte direkt bra på att gå i koppel. Men några 100 meter nedför gatan öppnar sig fälten och där kan hundarna få springa lösa och jaga kossorna (skojar bara, de är rädda för kor!) och jag lovar er, det är inte fy skam att vandra runt med hundarna mellan palmer, lianer och vilt växande jasmin och hyacint.

Hittade en skön typ som tydligen alltid ligger och chillar på just den här muren …

Bra utsiktsplats!

Bra utsiktsplats!

Everywhere you go we will follow you!

Everywhere you go we will follow you!

Nästa vecka kommer ni få möta våra labradorer Tyke och Wendy och jag ska även besöka ett antal hundhem och lära mig om rabiesoperationen ”Mission Rabies”.

Önskar er en trevlig helg full av hundgos och blöta pussar!

Wendy & Tyke.  Foto: Clinton Fernandes

Wendy & Tyke. Foto: Clinton Fernandes


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven