Fotoutställning på Himmelska Hundar

Fotoutställning på Himmelska Hundar

1 oktober öppnar fotoutställningen ”Hundar” på hundcaféet himmelska Hundar i Stockholm, med foton och texter av poeten Henry Bronett.

Och ja, det är gamle cirkusdirektören Henry Bronett som sadlat om och numera är författare och poet. Han utkom i dagarna med boken ”Kaddish”, som av förlaget beskrivs som ”… porträtt av människor som enträget söker efter ett sammanhang i sina liv”.

Psst. Prenumererar du på Härliga Hund? Annars fixar du det snabbt och enkelt här.

Både texter & bilder
Idén till utställningen på hundcaféet fick Henry Bronett efter att ha pratat med hundägare där och snart blivit mer nyfiken på hundarna än deras ägare. För det var tydligt att de avslöjade mer om sina ägare, än ägarna från början kanske tänkt avslöja om sig själva. Henry Bronett menar att utställningen ”HUNDAR”, speglar ägarnas tankar, temperament och längtan, snarare än hundarnas.

För att få reda på vad som verkligen speglas i utställningen, som pågår hela hösten, får man helt enkelt ta sig dit och tolka bilderna och texterna själv.

Himmelska Hundar ligger på Hedinsgatan 13, på Gärdet i Stockholm, och där kan du förstås äta och dricka gott med din hund men också hålla hundkalas och få tips om hundvård.

IMG_0014

Voff!

Läs också: Därför liknar våra hundar oss … eller?

Läs också: Fint pyssel till hunden

 

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven