Veckans Sötnosar v 36

Här är vår bordercollie Zackra som har blivit så simglad på äldre dagar. Gillade inte alls att simma för ett par år sedan, tyckte då att det var otäckt att inte känna botten under tassarna. Man bli aldrig för gammal för att lära om. Hon fyller fem år i september och alltid pigg och glad. Full av bus och lek. Yvonne

Veckans Sötnosar v 36

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Mira kopia

Här kommer ett par bilder på vår 4-åriga rottweilertik Mira! Hon är lika snäll som hon är stor och älskar att bada och att ligga i knät i soffan!
Emilia

 

Charlie kopia

Här har vi dvärgpudeln Charlie som hänger med på det mesta, här i pridetåget i Malmö.
Angela

 

Bruno kopia

Bruno är vår ögonsten. Han är chihuahua/pomeranian och är 8 månader gammal. Han är en söt och ovanligt snäll hund. Markerar så klart sitt revir men kommer överens med alla.
Lidia

 

Wolfie kopia

Min älskade sötis ett par veckor innan vi fick hem honom 2014. Han heter Wolfie (Skäggvittrans Look of a Wolf) och är nu 1 år och 4 månader, lika söt fortfarande men på ett lite annat sätt.
Annki

 

Bosse kopia

Här är världens bästa Bosse. En blandning av golden och flat coated. Han är 4 år och fullkomligt älskar sommaren, speciellt vattnet då han kan bada och simma efter pinnar. Dock är han mer intresserad av att hämta sten från botten som man kastar åt honom, en riktig stenfantast! Men fin å snäll är han då 🙂
Mimmi

 

Frost kopia

Eyemarkers Hilton Forest ”Frost” är en  border collie-hane på ca 1,5 år. På bilden är han ca 8 veckor gammal. Han charmar väl Alla!
Annika

 

Chico kopia

Kromisen Chico hälsar att han haft en härlig sommar då han fått springa lös på tomten ute vid sommarstugan och rulla sig i mossa! Förutom att träna agility och springa så är det det bästa han vet 🙂
Karin

 

Big Ben kopia

Big Ben 8,5 år myser av sommar på landet i Stockholms Skärgård.
Anders

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven