FILM: ”Jag törs inte!”

FILM: ”Jag törs inte!”

I serien ”Vi som lever med både katt och hund” har vi nu kommit fram till det klassiska avsnittet: Gå genom dörröppningar/ Passera en katt. Det här visar sig vara oerhört komplicerat. Det verkar inte spela någon roll om man som hund väger uppskattningsvis 54 ggr mer än katten och utan vidare skulle kunna vispa bort de där kloförsedda små kräken – små katter tydligen kan slå ihjäl en hund på nolltid. Och man måste hålla sig undan helt, men också ständigt vara på alerten.

Missa inte det här – man kan BLI kompisar faktiskt.

Eller så börjar det bra direkt.

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven