Bilder  som  berör

Bilder som berör

De vackra bilderna av barnen och deras liv med hundar och andra djur har spritts över hela världen. Bakom kameran står pojkarnas mamma Elena,
en 32-årig ryska som började fotografera av en slump.

Elena Sjumilova är utbildad arkitekt och bor halva året strax utanför Moskva och halva året på en bondgård vid sjön Brosno. Sedan barnen kom har hon varit hemma och för att fördriva tiden började hon fotografera.

– I början blev det inte alls bra. Men jag försökte och försökte och läste en massa om fotografi och till slut blev bilderna som jag vill ha dem, berättar Jelena.
Hennes bilder kretsar kring samma motiv: barnen och djuren på gården. De visar det speciella bandet som finns mellan dem – inte minst mellan minstingen Vanya och familjens hund, en stor ovtjarka som följer barnen överallt.
– Barnen är inte medvetna om att jag fotograferar dem. De poserar aldrig. Jag tror det är därför det är så många som tycker om bilderna, säger Elena.

Kolla även in:
Maddie på instagram

Allan ballan

Jimmy Choo mitt i bild


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven