Veckans Sötnosar v 12

Två sötnosar: Milou, en jack russell-kille på 3,5 år, och Wega, en cairnterrier tik på 7 månader. Båda älskar att promenera i skogen. Lars

Veckans Sötnosar v 12

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

LIZZIE kopia

Här är en härlig bild på en lycklig tax som just har klarat av ett spår som matte lagt till henne. Hunden heter Wimons Inez Av Luddingsbo (Lizzie) och fotografen Anneli Johansson.
Torbjörn

 

Nova kopia

Här är Nova, en tollare på 5,5 månader. Hennes favvo-aktiviteter är bus, bus och bus – så just nu tränar vi mycket passivitet, sådär kul tycker Novis. Hon älskar ju livet och förstår inte riktigt varför man ska ta det lugnt när det finns en hel värld att upptäcka 😉 Hon är en riktig solstråle!
Julia

 

Signe kopia

Här är lilla Signe, nytillskott i familjen. Hon är chihuahua och lite bichon frise. En liten pigg och glad tjej. Hon är 11 veckor nu. Hon trivs och busar med stora ”systrarna” Trixie 3,5 år och Nova 1 år. En riktig liten gjädjespridare är hon.
Matte Ann Bergström

 

Stina kopia

Stina är en tuff schäfer/labrador-tjej på 4 år som lever i en värld där man kan bada var som helst bara det är blött! Extra härligt är det när husse har gjort djupa geggiga spår med hjullastaren!
Jonna

 

Lupo kopia

”Jag heter Lupo, och kommer från Spanien. Nu har jag varit hos min nya familj i ett halvår. Stortrivs!”
Nina

 

Love kopia

Det här är vår underbara cockerpoo Love. Han är snart 5 år och vår egen lilla nallebjörn. Helt underbar i sättet och väldigt lättlärd.
Lotta

Här hittar du förra veckans Sötnosar!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven