Veckans Sötnosar v 10

Det här är vår underbara schnelty Elsa. En korsning mellan sheltie och schnauzer. Hon poserar här på tvåårsdagen den 1 februari i år! Snällare, klokare och vänligare hundflicka finns inte!! Matte Ingbritt

Veckans Sötnosar v 10

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

SONY DSC

Lilla Milo, snart 2 år, är trött efter att ha lekt med sina leksaker.
Joana, Göteborg

 

Lucy kopia

Det här är valpen Lucy en podengo portugués pequeno liso, den vanligaste varianten av en hundras som annars är en ganska ovanlig ras i Sverige, trots att den funnits här i 10 år. Lucy är en glädjespridare eftersom hon är väldigt social och glad. Hon älskar utmaningar och är nyfiken på livet. Hittills har hon visat tydlig trivsel både med barn och äldre människor, och busar gärna med andra djur också. Vi (matte o husse) stortrivs med familjetillskottet!
Följ Lucy på Instagram.
M
atte Anette

 

Mindy

Mindy är en riktig liten godbit från Spanien. En korsning mellan golden retriever och långhårig tax, golden dox. Vi adopterade henne för ett par veckor sedan och hon är en solstråle full av energi.
Matte Jenny och Husse Pelle

 

Elvis kopia

De här är vår underbara hund Elvis, han är en shar pei på 1 år. Elvis är världens snällaste och godaste hund som sprider mycket glädje och energi varje dag. Han är ett litet krutpaket som som samarbetar med matte OM HAN VILL 🙂
Ulrika

 

Tyson Brown kopia

Macitas Tyson Brown, snart 4 år, sitter på sin favoritplats i solen.
Carina

 

Kira kopia

Här har ni Kira. Troligtvis rottweiler.  Jag hittade henne på gatan under min semester i Turkiet 2012. Hon var endast 2 veckor gammal då och övergiven på gatan. Jag fick nappflaskmata henne varannan timme dygnet runt. Efter många tårar, månader och mycket jobb kunde hon äntligen få komma hem till Sverige. Det tog 8 månader från det att jag hittade henne. Jag tog ledigt och åkte ner en vecka i månaden under denna tid. Resterande tid, betalade jag en veterinär som tog hand om henne.
Den bästa dagen i mitt liv var den dagen vi anlände i Sverige! Hon är mitt allt!
Emelie

 

Dolly2 kopia

Det här är Dolly. (Kanske känner ni igen henne från barnböckerna om Dolly Detektiv?) Hon är en fransk bulldogg, ett och ett halvt år, och tycker om att gosa, busa och vara ute i skogen.
Anna

Här hittar du förra veckans Sötnosar!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven