7 coola och lyxiga hundbäddar

7 coola och lyxiga hundbäddar

Glöm alla praktiska hundbäddar i galon. Här tänker vi ett första klassboende för älsklingen. Bara ett par av dem finns i Sverige, så några får man bara drömma om …

wake&wag

Hundbädd med superteknik. När något ska vara lite extra bra brukar det skrytas med teknik framtagen av NASA eller liknande. Den här hundbädden har en patenterad teknisk design som används av amerikanska militären. Så vad är grejen? Jo, den är superlätt, supertålig, superenkel att tvätta – och så är den sval även när det är varmt.

lordlou

Hundsäng i kungastil. Varför göra något halvdant om man kan göra det heldant? Lord Lou heter den här hundsängen i klassisk Louis XV-stil! Svängd, massiv, vitlaserad ekram. Grå kudde medföljer. Pris från 6 880 kr.

benbed

Cool ben-bädd. Park Avenue är inte bara namnet på en av de lyxigaste avenyerna i New York. Det är också namnet på den här hundbädden i läder. Och det sätter ju standarden om man säger så. Finns i tre storlekar. Från 160 dollar.

dogbed2

Personlig canvasbädd. Din hund är unik. Så självklart ska den ha en hundbädd för bara henne/honom. Den här modellen är egentligen bara ett kuddvar, där älsklingens namn trycks på. Sedan stoppar man själv i en kudde i väl vald storlek. Från cirka 43 dollar.

dogbed3

Moderna stilen. Den som gillar svart och borstat stål har sin hundbädd här. The LazyBonezz Madison klarar upp till 32 kilo tunga hundar. Kuddens microfibertyg är avtagbart och kan tvättas i maskin. Cirka 300 dollar.

artilleriet

Sleepy Deluxe. Tänker du miljövänligt, etiskt och stilrent? I så fall är det här hundbädden för dig (eller tja, din hund…). Den är sydd i filttyg av återvunnen hampa och ekologisk bomull. Klädseln är avtagbar och kan tvättas i maskin. Finns i tre storlekar och två färger. Pris från 1 995 kr. Från Cloud 7.

superfine

Italiensk superlyx.  Vad sägs om en italiensk, handgjord hunddröm som endast tillverkas i en numrerad upplaga på 200 exemplar per modell? Paolo De Anna heter designern bakom verket. Superfine heter tillverkaren.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Så får du valpen rumsren

Bloggar

Labradoren som snor allt

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven