Hunden Masha väntar på husse

Hunden Masha väntar på husse

Masha har väntat på att husse ska dyka upp igen ända sedan han dog på ett sjukhus i Sibirien förra året. Medan han levde låg han inlagd på en klinik i Novosibirsk och Masha var den enda som hälsade på.
Nu är husse död, men Masha väntar fortfarande troget. En familj försökte adoptera Masha, men hon rymde bara och bor nu mer eller mindre på sjukhuset. Personalen är snäll och ger henne mat, men de hoppas förstås att Masha ska hitta ett nytt hem.
Vi kan inte annat än hålla tummarna för att Masha snart får ett nytt hem.

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven