Erika fick inte kliva på bussen med sex taxar

Att åka kollektivt har aldrig varit något problem för Erika Ericsson, 34, och hennes sex taxar. Men en dag blev det tvärstopp – nu efterlyser hon ett gemensamt förhållningssätt bland busschaufförerna.

– Ibland kan man framstå som en hänsynslös hundägare, men jag vill kunna veta när jag kan åka med och inte, säger hon till Kvällsposten.

Erika Ericsson bor i Landskrona men jobbar på Ven. Uppemot fyra gånger i veckan tar hon färjan över till ön för att arbeta. Men eftersom hon också driver en kennel som hobbyverksamhet brukar hennes sex långhåriga dvärgtaxar få följa med på resan. Läs mer på www.expressen.se

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?