Sommarfarorna som hotar din hund

Håll koll på grillspetten, torka av pälsen efter badet och lämna framför allt inte kvar den i bilen. Så undviker du några av sommarfarorna för din fyrbenta vän. ”Tänk på att även hunden kan bränna sig i solen”, säger veterinär Pia Hélène Welander.
Sommaren är efterlängtad av många, men det är bra att vara medveten om att den även innebär en del risker för hunden. I många fall handlar det om saker som också är farliga för människor, till exempel fästingar. Läs mer på www.dn.se.

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven