Kul hundpark i Skåne

Kul hundpark i Skåne

Den 1 juni invigdes Skandinaviens första Hundaland intill Mässhallen i Brösarp. En unik hundlekpark som byggts med stöd från Länsstyrelsen i Skåne, något liknande finns inte i Sverige eller i övriga Skandinavien.

Lika kul för hundägare som för hundar, när de springer på en lång hängbro, balanserar högt upp på en spång innan de springer ner igenom en tunnel och på snabba tassar rusar igenom en dimma av vatten från de färgglada ringarna och massor mer. Här förbättras kommunikationen mellan hund och hundägare samtidigt som de har härliga timmar tillsammans på en av de vackraste platserna på Österlen. Ett nytt sätt att skapa mötesplatser för hundägare och hundar, ett nytt semestermål för varje hundägare.

Unknown-1

Webbmail (545)

Webbmail (545)

 Läs mer här.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Så får du valpen rumsren

Bloggar

Labradoren som snor allt

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven