Rod Stewart har ingen sjuk labrador

Nyheter om hundar får stort intresse. Särskilt om det handlar om en kändishund. Även om den inte finns på riktigt, som Rod Stewarts labrador.

Rod Stewarts labrador Spinee är tydligen hemskt sjuk och har opererats och Rod Stewart har berättat den hjärtskärande historien om Spinee på Twitter, och bett sina följare att hålla tummarna för hans älskade hund. Roddan har lagt upp nya uppdateringar på Twitter om Spinee, nästan timme för timme, berättar kändissajten Mediamass.

Fast Roddan har ju ingen labrador…? Nej, det visar sig vara en påhittad händelse, skapad av Mediamass som har massvis av andra fejkade nyheter om hundratals kändisar som alla har en labrador som heter Spinee, som just har blivit opererad, och kändishusse är hemskt orolig och twittrar om det.
Tur för Spinee att hon inte finns på riktigt.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven