En dekal på soptunnan kan vara lösningen på hundbajsproblemet

Många rasar över hundägare som inte plockar upp efter sina hundar. I Skellefteå kan man vara lösningen på spåren. Idén kläcktes av Skelleftebon Linda Marklund som lämnade in ett medborgarförslag till kommunen. Nu har klistermärken tagits fram som man kan hämta eller beställa från kommunens kundtjänst. Tanken är att innevånarna ska sätta en dekal på sina soptunnor för att markera att du som hundägare är välkommen att kasta din hundbajspåse där. Läs mer här.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven