ANNONS: Sponsrat innehåll

11 prylar som underlättar resan

11 prylar som underlättar resan

Semestra med hunden! Här får du 11 bra tips på prylar som gör färden mot slutdestinationen bekvämare och tryggare för de fyrfota resenärerna.


Skön svalka

En kylmatta i transportburen i bilen kan vara skönt varma dagar. Denna kylmattan hjälper effektivt din hund att hålla kroppstemperaturen nere. Fylld med giftfri, självkylande gel håller den sig kall i ungefär en timme. När den tappat kylförmågan, låt den ”ladda upp sig” igen genom att inte använda den under en timme. Från 149 kr. Scruffs kylmatta.
Läs mer och köp här!


Bädda buren

Den mjuka plysch-filten är vändbar, och båda sidorna är lika mysiga. Den här filten kommer bli din hunds favorit under bilresan. Finns i grå och brun färg och i två storlekar. Från 179 kr. Little & bigger cuddly filt.
Läs mer och köp här!


Lek med flyt

Passa på att göra av med överskottsenergi vid rastning. Kampa en stund och släng sen ut leksaken i vattnet så får hunden sig en svalkande simtur innan resan fortsätter. Från 80 kr. Little & bigger flytande boll med rep.
Läs mer och köp här!


Vätska upp

Smidig vattenflaska till resan eller långpromenaden. Flaskan har en utfällbar, lövformad del som hunden enkelt kan dricka ur. Från ca 99 kr.
Little & bigger resevattenflaska.
Läs mer och köp här!


Skydda sätet

Ett sätesskydd som skyddar bilen från lera och smuts är bra att ha på resan om hunden sitter i baksätet. Du kan enkelt torka rent skyddet, antingen med en trasa eller med en fuktig svamp. Kan även tvättas i 30 grader i tvättmaskin. Mått: 136×120 cm. Ca 399 kr. Basic travel bilsätesskydd.
Läs mer och köp här!


Bekväm i värmen

Kylväst och scarf i vattenabsorberande material. Blötlägg plaggen i vatten och pressa bort det extra vattnet innan du klär hunden. Kylningseffekten startar när vatten avdunstar från plagget. Väst från 259 kr, scarf från 99 kr. Feel active cooling vest & cooling scarf.
Läs mer och köp här!


Lång väg

När du parkerat bilen och går på en promenad/vandring som den mindre hunden kanske inte orkar med, så är en ryggsäck där vovven kan få åka med ett alternativ. Denna tar en vikt upp till 7 kilo. Väskan har ett fönster så att hunden kan kika ut när den blir buren. Från 499 kr. Basic travel bubble ryggsäck.
Läs mer och köp här!


Första hjälpen

Olyckor är olyckor och kan hända när som helst. Ha ett första-hjälpen-kit i bilen, anpassat för hunden, så kan du ta hand om lättare skador snabbt. Kontakta veterinär och rådgör om vårdinsats om du är osäker. Ca 109 kr. Trixie första hjälpen kit.
Läs mer och köp här!


Sommarlek

Överraska jycken med nya roliga leksaker. Funkar lika bra på land som i vatten. Flytande bläckfisk, krabba och clown fisk. Ca 49 kr. Little & bigger.
Läs mer och köp här!


Hundväder

Regnjackan har ett speciellt membran, som gör den vind- och vattentät. Reflexdetaljer, tejpade sömmar, justerbar krage och ryggstycke gör att din hund håller sig torr under regn- och ruskväder. Från ca 530 kr. Feel active kiruna regnjacka.
Läs mer och köp här!


Bra flyt

Flytväst på hunden är tryggt att ha när man vistas vid vatten. Och självklart ska hunden alltid ha flytväst på i båten. Med stark och klar färg och reflekterande detaljer ger den här flytvästen en god synlighet i vattnet. Handtaget uppe på ryggen gör det enkelt att dra upp hunden ur vattnet. Från 199 kr. Basic Flytväst.
Läs mer och köp här!

 

Aktuellt