Annonsera i Härliga Hund

Sveriges enda livsstilsmagasin för hundägare. Kunskap och inspiration i ett.

Glädje, kunskap och inspiration är ledorden för Härliga Hund, Sveriges modernaste hundmagasin.

Härliga Hund speglar hundens nya roll som en fullvärdig familjemedlem med allt vad det innebär. Vi shoppar mer till hunden men vill samtidigt veta allt om hur hunden mår, hur den ska uppfostras och hur vi kan träna och resa ihop.

Härliga Hunds unika koncept resulterade i två nomineringar till Tidsskriftspriset 2014.

Åsa Sommar
Tel: 08-408 055 07
E-post: asa@adviser.se

Ladda hem 2017 års prislista!

Annonsera på webbenFakta

ALLMÄN INFORMATION

FORMAT: GIF, JPG, SWF, HTLM5 och JavaScript (endast från 3-partsleverantörer).
OBS! Vi tar inte emot IFRAME-script, då detta bl a inte fungerar fullt ut i Firefox.

• Bifoga alltid back-up-annonser i .gif- eller .jpg-format för samtliga .swf-format.
• Alla annonser måste hålla sig till våra angivna vikter, mått och levereras i tid.
• Annonsproducenten ansvarar för materialets funktionalitet och utformning.
• Materialet får inte utformas på så sätt att annonsen kan misstas för redaktionellt innehåll.
• För en kampanj får maximalt två olika annonsversioner med olika budskap användas.

ÖVRIGT
Streaming, extern filladdning av filer, ljud och multipla clickTAGs är inte tillåtna i dessa format. Ljud får inte starta automatiskt utan måste startas av användaren via klick (ej mouse over). Annonsen måste innehålla en färgplatta som täcker bannerstorleken. Detta för att vissa sajter har bakgrundsfärg. Annonser med vit eller väldigt ljus bakgrundsfärg måste ha ram.

BROWSERS
Annonserna ska fungera i alla aktuella versioner av nedan listade webbläsare vilket testas och säkerställs av annonsproducenten:

• Internet Explorer, version 9 och uppåt
• Mozilla Firefox
• Safari
• Opera
• Google Chrome

FLASHANNONSER

Skapa och spara swf-filen för så låg flashversion som möjligt för att få så stor räckvidd som möjligt. (Om annonsen sparas för den senaste versionen så kommer den inte att synas för besökare som har äldre versioner av Flash Player.)

FALLBACK
Bifoga fallbackannons i GIF/JPG för de besökare som saknar Flash Player eller har lägre versioner av spelaren samt för besökare som använder surfplatta eller mobil.

CPU-BELASTNING
Hänsyn måste tas till CPU-belastningen för att förhindra att flashfilen
förlänger nedladdningstiden/tar för mycket CPU-kraft från användarens dator. Säkerställ att FPS (frames per second) är inställd på rätt värden. Adobe rekommenderar 15–18 FPS för alla flashformat.

URL – clickTAG
Vi rekommenderar användning av ActionScript 2 på grund av att ”onRelease”-kommandot inte finns i AS3 och därmed kan trigga popup-blockerare. Konvertera objekt som ska vara klickbara till ”Button”.

Lägg till följande action:

on (release) {
 getURL (_root.clickTAG,”_blank”);
 }

MATERIALINLÄMNING

Material ska vara Svenska Media Docu AB till handa senast 09:00 tre (3) arbetsdagar före kampanjstart. Materialet mejlas till post@svenskamedia.se. Frågor om material och hjälp med annonsproduktion ställs till samma adress. Vid försenad leverans av korrekt material blir kampanjstart senarelagd med motsvarande försening. De annonsvisningar som skulle levererats under förseningen uteblir eftersom respektive sajt då inte har möjlighet att sälja dessa till annan annonsör.

Härliga Hunds typiska besökare är en kvinna i 45-årsåldern som kan bo var som helst i vårt land. En stor del av besökarna intresserar sig för olika aktiviteter i hemmet, såsom matlagning och trädgårdsarbete, men de är även väldigt förtjusta i att göra resor inom Sveriges gränser.

86% kvinnor / 14% män / Snittålder: 48 år