Efterlysning: Läsarbilder på Härliga hundar

Efterlysning: Läsarbilder på Härliga hundar

Hej kära läsare! Nu är det dags att skicka in din finaste, roligaste, mest underbara, galna, skojfriska bild du har på din voffsing.

Bästa bild kan bli Månadens sötnos och vinner ett Dogbox-paket som kommer hemskickat. Men många fler har chansen att bli publicerade i tidningen på våra omtyckta sidor med bilder på hundar, det vi kallar Läsarnas egna sidor.

För att få bilden med i tidningen behöver den vara av god kvalitet, och vi behöver också få namn, adress och telefonnummer till er. Finns det en liten fin historia med så är chansen till publicering större. Glöm inte heller hundens namn och ålder!

Skicka in din bild till: tavling@harligahund.se

Lycka till!

önskar redaktionen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail