Handen på hjärtat – hur många bilder tar du på din hund?

Handen på hjärtat - hur många bilder tar du på din hund?

86 procent av alla svenskar lägger ut och delar bilder på sociala medier, en fjärdedel av oss lägger upp något varje vecka. Populärast för att dela bilder är Facebook som används av 75 % av alla svenskar, följt av Messenger och Instagram (SIFO 2017) Tittar vi på användare i hela världen har Facebook över 2 miljarder konton och Instagram över 700 miljoner användare.

Och som vi alla vet – det finns en hel del härliga hundbilder där ute!  Några av dem är antagligen dina. Så handen på hjärtat, hur många bilder tar du egentligen på din hund, eller selfies med dig och hunden, på en vecka? Alltså inte bara dem du lägger ut på sociala medier?  Delar av redaktionen erkänner villigt att det nog kan bli både 10 och 20 bilder varje dag… De är ju så fina de där hundarna! GÅ IN PÅ VÅR FACEBOOKSIDA OCH BERÄTTA,  DELA OCKSÅ GÄRNA MED DIG AV NÅGOT SÄRSKILT LYCKAT FOTO DU TAGIT NYLIGEN.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail