Julkalendern 22 december

julkalender_luckanr_22

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att svara rätt på dagens fråga/eller uppgift. Ofta kan du hitta svaret någonstans på i det senaste numret av tidningen Härliga hund eller på vår webb. Vinnarna presenteras veckovis på vår webb. Vi delar ut en vinst per dag.

Dagens fråga den 22 december:

Härliga Hunds återkommande medarbetare Jeanette Bergenstav är inte bara duktig hundtränare, journalist och författare, utan även Nordisk mästare 2017 i Teamwork to Music med sin dotter i Team Stor och liten! Vilken ras är den stora hunden som Jeanette tävlar med?

Skicka in ditt svar till:

tavling@harligahund.se

VIKTIGT! Glöm inte att uppge namn, adress och telefon så att vi kan kontakta dig om du är en av vinnarna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail