Månadens tävling

Månadens tävling
Annons

Nu har du chansen att vinna boken Tänk om jag kunde lyssna av hundpsykologen och etologen Kerstin Malm.

-Det felaktiga är att vi tolkar hunden utifrån våra egna känslor av att känna oss illa behandlade. Vi känner det som om hunden avsiktligt sätter sig upp mot oss, vet att den gjort fel eller hundar oss att göra det vi vill. När vi känner oss förorättade eller ifrågasatta för att hunden ligger i soffan eller tar mat som den inte ”får” eller inte kommer när den ”ska”, är risken stor att vi med logik försvara vårt beteende, berättar Kerstin Malm i det senaste numret av tidningen Härliga Hund.

Vill du vara med och tävla? Frågan är:

I det senaste numret av tidningen Härliga Hund (nr 11/2017) skriver vi om Kicki Samuelson som tävlar med sina hundar. I vilka hundsporter är det hon tävlar?

Skicka in svaret till tavling@harligahund.se. Glöm inte att uppge din adress.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Annons