Look-a-like tävling – vem liknar Busen mest?

Härliga Hund Tävla vinst Busen underbara äventyr Jeanette Bergenstav Lovisa Blomberg

Nu har du chansen att vara med och tävla om en rolig barnbok.  Frågan är – vem har vovven som i verkligheten liknar den tecknade Busen mest av alla? Är det kanske du? Då måste du skicka in ditt bidrag till oss på Härliga Hund!

Busens hunderbara äventyr är en rimsaga med en busig valp i huvudrollen. Den är skriven av Jeanette Bergenstav och illustrerad av Lovisa Blomberg. Bortsett från upptäckarglädje och livslust så har boken ett underliggande budskap; genom att hjälpas åt så blir vi starkare och att det är okej att vara olika.

Tävlingen är en look-a-like tävling. Vi söker den hund som mest av alla liknar huvudpersonen i boken, Busen själv. Mejla högupplösta bilder till tavling@harligahund.se. Skriv namn, adress och telefonnummer.

Vi delar ut 5 exemplar av boken Busens hunderbara äventyr till de hundar som mest av alla liknar Busen.

Vinn ett eget exemplar 

Sista datum för tävlingen är den 15 september.

Bortsett från upptäckarglädje och livslust så har boken ett underliggande budskap; genom att hjälpas åt så blir vi starkare och att det är okej att vara olika.

Matte bäddade så skönt 

med korg och filt i gräset grönt. 

Men som ni hör på namnet hans, 

var Busen snart nån annanstans. 

Han gav sig ut på upptäcktsfärd 

uti vår stora vida värld.”

Vem av alla vovvar liknar nu mig mest under kanske Busen?
Vem av alla vovvar liknar nu mig mest under kanske Busen?

Okej att vara olika

Valpen Busens utflykt på egen tass blir ett spännande, roligt och alldeles ”hunderbart” äventyr. Han möter en stark stork, en arg krabba, en bajsnödig elefant och en vinglig hästparad. I denna fartfyllda rimsaga lär sig Busen att det mesta går lättare när man hjälps åt.

Busens hunderbara äventyr är en rimsaga med en busig valp i huvudrollen. Den är skriven av Jeanette Bergenstav och illustrerad av Lovisa Blomberg. Bortsett från upptäckarglädje och livslust så har boken ett underliggande budskap; genom att hjälpas åt så blir vi starkare och att det är okej att vara olika.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail