Vinn en plats i Hundlöpet 17 september!

Hundlöpet Härliga Hund Springa med hund

Den 17 september går det stora motionseventet Hundlöpet på Djurgården i Stockholm. Har du ännu inte anmält dig har du nu chansen att vinna en plats. ”Team Härliga Hund” bjuder de första 10 som svarar på detta på startavgiften (Värde 350 kronor).

Vill du bli en i teamet?

Motivera varför just du och din hund vill vara med. Skicka din motivering till: red@harligahund.se,  senast den 5 september. Uppge också ditt namn och telefonnummer.

Hundlöpet är en enkelt och rolig tävling, där deltagande är det viktiga! Det är inte för inte det kallas ” Sveriges hundvänligaste motionslopp”. Det är meningen att ha kul ihop – hund och hundägare! Men visst, har man tränat innan, och att din hund klarar att springa med andra hundar, så kanske förutsättning för att det ska bli en kul och givande dag för både dig och hunden är lite bättre.

  • Men det är absolut inget måste, säger Thomas Melén, som startade Hundlöpet 2010.

Som vid alla av Hundlöpets arrangemang sätts säkerheten för både två- och fyrbenta i första rummet, funktionärer finns längs banan och veterinär på plats. Förra året deltog 500 ekipage (hund och förare), och även i år ser det ut att bli fulltecknat.

Fakta

Du väljer själv om du vill delta som löpare, joggare eller powerwalk. Distansen är 5 km eller 10 km. I mål väntar inte bara folkets jubel utan även en fin målpåse med chans att vinna fina priser, samt funktions t-shirt, vattenflaska och medalj.


Datum: 17 september 2017
Starttid: 09:30
Plats: Vid Sjöhistoriska muséet på Kungliga Djurgården.
Pris: 350 kronor
Sista anmälningsdatum: Onsdag 13 september

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail