Minns dina hundar

Härliga hund döda hudanr kom ihåg din gamla hund

 Rainbow Bridge Remembrance Day, infaller den 28 augusti och är dagen då vi minns våra gamla husdjur, speciellt kanske i USA där traditionen kommer ifrån. Visst är det så att för många finns tankarna om våra gamla hundar och andra husdjur med oss var dag. Men ibland kan det kännas fint att en dag skänka dem en extra varm tanke. Kanske tända ett ljus, eller om man har en grav att besöka.

Vi vill också påminna om Hundhimlen! Hit kan ni skicka en bild på er älskade hund som inte är med er längre, skriv gärna några rader och berätta om vem han eller hon var.

Mejla till red@harligahund.se, och märk mejlet med Hundhimlen!

Härliga Hund kommer senare i höst skriva mer om hur vi tar hand om den gamla hunden för att den ska få leva ett så gott liv som möjligt, men också ta upp vad som händer därefter – när den sorgliga dagen är här och man måste ta det där svåra svåra beslutet. Vad finns efter det?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail