Nya numret av Härliga Hund

Nya numret av Härliga Hund

Äntligen dags för ett nytt fullmatat nummer av din bästa hundtidning – Härliga Hund. 

Dettqa nummer viker vi år temat BARN och HUND, en underbar kombination som blir ännu bättre med lite vägledning. Men också Per Jenens intressanta artikel som ställer frågan om du förstår din hund lika bra som den förstår dig, tips på kreativ hundfotografering, hur du kan gympa med hunden…

Som vanligt också Carro Alupos alltid läsvärda hörna, Beteendeskolan om varför hundar jagar cyklar, Hundskolan som lär hunden att gå fint vid barnvagnen, experterna som bland annat svara på frågan om man kan raka ner sin hund så den klarar värmen bättre, det och mycket mycket mer att läsa. Välkommen till Härliga Hund!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail