Var med och nominera en fyrbent superhjälte!

Seresto fästinghalsband

Detta inlägg är en annons från Seresto/Bayer Animal Health GmbH.

Det finns ingen varelse som ger så mycket kärlek och livskvalitet som en hund. Det kan nog varje hundägare hålla med om. Men sen finns det hundar som ger det där lilla extra, ja egentligen väldigt mycket mer. Assistanshundar kallas de och har till uppgift att underlätta vardagen för de hundägare som har särskilda behov. Vi vill gärna kalla dem superhjältar – och de förtjänar både vårt stöd och vår beundran. Hjälp oss uppmärksamma dessa hundars hjältedåd genom att nominera en fyrbent superhjälte i din närhet.

Vi på Bayer Animal Health arbetar med att ta fram läkemedel till hundar som t. ex. fästingskyddet Seresto som förhindrar fästingbett och därmed förebygger fästingöverförda sjukdomar. Vi älskar hundar och vill att de ska få vara friska och så många år som möjligt.

Sedan några år tillbaka stödjer vi Svenska Service- och Signalhundsförbundets (SoS) viktiga arbete med att utbilda assistanshundar. Hundar som varje dag gör viktiga insatser för sina ägare. Det kan vara medicinskt alarmerande hundar, som diabeteshundar och epilepsihundar, eller servicehundar, signalhundar och ledarhundar.

seresto fästinghalsband
Jag har Bayer Animal Health att tacka för att jag nu kan ha en fyrbent kamrat vid min sida som ger mig stöd och kan hjälpa mig i vardagen, säger Anders som har ett multihandikapp. Utan bidrag hade det inte varit möjligt.

Utbilda assistanshund

Att utbilda en assistanshund tar mer än ett år och kostar ungefär 50 000 kronor. För att flera hundägare med särskilda behov ska kunna få hjälp av sin alldeles egen superhjälte sponsrar vi sedan några år tillbaka SoS och utbildningen av assistanshundar.

Vill du också bidra till att fler hundar ska få möjlighet att bli superhjältar i vardagen? När du köper ett Seresto fästinghalsband på Apotek Hjärtat avsätter vi 15 kr som går till sponsring av assistanshundsutbildning. På det sättet kan du hjälpa din egen hund till en fästingfri sommar och samtidigt ge ett bidrag till dem som behöver hjälp av sin hund i vardagen.

seresto fästinghalsband
Molly håller koll på mig och min blodsockernivå, säger Alexandra, och tack vare sponsring från Bayer Animal Health kan jag utbilda henne till en certifierad assistanshund.

Nominera din fyrbenta vardagshjälte här

Har du kanske själv en fyrbent hjälte i vardagen eller känner någon? Gå in på www.seresto.se och nominera din egen vardagshjälte.

Tillsammans kan vi uppmärksamma assistanshundarnas viktiga arbete och se till att fler kan få hjälp av fyrbenta superhjältar!

Sanna Odegaard, Produktchef Bayer Animal Health

Köp Seresto fästinghalsband hos Apotek Hjärtat här www.apotekhjartat.se.

 Läs mer om Svenska Service- och Signalhundsförbundets viktiga arbete här.[www.soshund.se]

Detta inlägg är en annons från Seresto/Bayer Animal Health GmbH

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentarer