Känner du till sjukdomen Rage Syndrome?

Rage syndrom Härliga Hund

Varje år drabbas ett antal hundar av denna fruktansvärda sjukdom, men den är ovanlig och därför är det ofta svårt även för veterinären att ställa rätt diagnos.

Sjukdomen yttrar sig som okontrollerade raseriutbrott, då hunden plötsligt biter vilt omkring sig, till synes helt utan anledning. Det kan vara långt mellan anfallen, och man kan lära sig att se tecknen när det är på gång, men har hunden sjukdomen finns dessvärre ingen bot.

I nummer 6/2017 av tidningen Härliga Hund, som kom ut i butik den 30/5 berättar Agneta den gripande historien om Lova, världens finaste cockerspanielflicka, snäll, glad och tillgiven, men som drabbades och fick sitt första anfall vid åtta månaders ålder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail