Tävla om underbar äventyrsläsning!

Tävla om underbar äventyrsläsning!

Milena Bergquists senaste bok Elon, Plexus och de gömda hundarna handlar om tioårige Elon som är trött på att bli retad i skolan och att inte ha några vänner. Men allt förändras när han träffar Plexus och världens största hund. Underbar läsning om hur två- och fyrbenta individer kan göra allting bättre!

Nu lottar vi ut två exemplar av den här mysiga boken! För att ha chans att vinna behöver du svara på frågan: Plexus var namnet på en gladiator i det svenska tv-programmet Gladiatorerna – i vilken svensk tv-kanal sändes programmet?

Mejla svaret på frågan till tavling@harligahund.se och glöm inte att skriva ditt namn och din postadress, så vi kan skicka dig boken om du vinner! Sista tävlingsdag är 30 juni.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail