Vattentätt första hjälpen-kit

Vattentätt första hjälpen-kit

När olyckan är framme är det viktigt att vara beredd – så att du kan hjälpa både hunden och dig själv.

Det är en sak att inte vara förberedd när det gäller en själv, det är ens eget val. Men så fort man har ansvar för någon annan, en liten pälsboll till exempel, så måste man ha koll på läget.

Olyckor händer, så är det bara. Vi kan såklart göra allt för att förebygga dem, men förr eller senare inträffar något; vovven råkar stuka tassen och behöver omvårdnad. Då är det viktigt att du kan lösa situationen så snabbt och smidigt som möjligt.

Waterproof First Aid Kit från Lifesystems är ett välutrustat första hjälpen-kit i en praktisk, vattentät väska med rullstängning. Ha i bilen, på fjällvandringen eller i träningsväskan. Komplettera med självhäftande bandage från Pet Flex och bomullslinda så att du kan lägga ett tassbandage. Du hittar det på Pickpack, som har massor av bra prylar att ha med på resan eller vandringen. Pris 499 kronor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail