Få hunden att komma vid inkallning

Få hunden att komma vid inkallning

Tycker du att det här med inkallning är ett klurigt kapitel? Kanske har du testat några olika metoder, men känner ändå att när det verkligen gäller så är din hund mer intresserad av att jaga fåglar än att komma tillbaka till dig och ditt belöningsgodis. Du är inte ensam.

Inkallning kan vara klurigt, men om du bygger upp en följsamhet mellan dig och din hund så kommer inkallningen som ett brev på posten.

I ett avsnitt av podden Vår bästa vän pratar programledarna Maria Hedqvist och Gurgin med hundpsykologen Eva Bodfäldt om inkallning och Eva delar med sig av några riktigt bra tips för hur man jobbar med följsamhet. Klicka här för att lyssna och lycka till!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Blogheader

Rädsla och mutor

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?