Vinn smarta hundspel från Nina Ottosson!

Söt vit hund leker med Nina Ottosson-spelet Tornado
Nina Ottossons spel är kluriga, fina och roliga. Hunden får en bra hjärngympa och har dessutom kul. Nu har du möjlighet att vinna spel från Nina Ottosson. [OBS: Den här tävlingen är inte längre aktuell!] 

Vi tävlar ut 3 av varje sort, och för att du ska kunna välja vilket som passar din jycke bäst, föreslår vi att du läser beskrivningarna av spelen här. De har olika svårighetsgrad. Om du klickar på titellänkarna så kommer du till Nina Ottossons produktsida, där det finns mera information.

DogTornado, svårighetsgrad 2:

Hundpelet Dog Tornado från Nina Ottosson
DogTornado har fyra lager med roterande skivor, i tre lager finns fördjupningar där godis kan gömmas. Hunden/katten ska lära sig rotera de olika lagren åt olika håll med nos eller tass för att hitta det goda som finns gömt.

DogTwister, svårighetsgrad 3:

Hunspelet Dog Twister från Nina Ottosson
Hunden ska leta godis genom att flytta bricka efter bricka runt i en cirkel åt olika håll, brickorna kan även låsas fast med pegs på ovansidan av spelet, under brickorna finns fördjupningar där godis kan gömmas.

DogBrick, svårighetsgrad 2:

Hundspelet DogBrick från Nina Ottosson
Göm godis i fördjupningarna under de skjutbara brickorna, låt hunden leta efter det goda genom att med tass eller nos försöka dra brickorna åt sidan.

 

Fyll i formuläret ovan eller klicka här

Här kan du läsa om vår policy kring PUL och cookies.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail