Hundpromenad mot djurförsök

Bild från Charity Walk i Malmö i våras
Bor du i Stockholmstrakten kan du gå en trevlig hundpromenad och samtidigt ta ställning för djurfri forskning söndagen den 2 oktober.

Hugade hundägare samlas på Gärdet, vid Sjöhistoriska museet, kl. 9 för en kortare promenad tillsammans, evenemanget Stockholm Charity Walk pågår till kl. 14. På plats kan du även porträttfotografera din hund och få goda råd av en veterinär.

Anmäl dig redan nu och skänk 50 kronor till ”Forska utan djurförsök”  genom att sms:a DOGWALK50 till telefonnummer 72980. Det går också bra att anmäla sig på plats. Alla som stöder detta får en snygg pin som bekräftelse.

Logga Charity Walk

Vill du veta mer om Forska utan djurförsök <<<< så kolla in deras sajt.

Arrangemanget är ett samarbete med Sveland Djurförsäkringar och Forska utan djurförsök.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail