Tävla om boken ”Femton hundar”!

Omslaget till boken "Femton hundar"
Var med och tävla om bästsäljaren ”Femton hundar” (Kalla Kulor Förlag) av André Alexis. Vi har två böcker som du kan vinna!

Läs om PUL & cookies här! 

Lite om boken:

”Vad skulle hända om djur hade mänsklig intelligens? Efter att ha samtalat om hur människans intelligens gör henne olycklig bestämmer sig gudarna Hermes och Apollon för att slå vad. De ska skänka mänskligt medvetande till ett antal djur, och om en enda av dessa varelser dör lycklig har Hermes vunnit vadet och Apollon blir hans tjänare under ett år. Då gudarna passerar en av Torontos veterinärkliniker faller valet på femton hundar som därmed får både mänskligt medvetande och talets gåva. Några av hundarna väljer att stanna i sina burar men de andra tar sig ut och upptäcker världen på nytt. En hundflock med helt nya förutsättningar uppstår och hundarna ställs inför svåra val och hittills helt oanade möjligheter.”

Tävlingen pågår till den 21 oktober. Heja heja!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail