Tävla om ”Nortons filosofiska memoarer”!

Omslaget till boken "Nortons filosofiska memoarer"
Norton är numera i Hundhimlen, men han tittar ner på sin forne husse och ger livstips och råd. Precis som han gjorde i jordelivet. Boken ”Nortons filosofiska memoarer” (Brombergs bokförlag) kan nu bli din!

Härliga Hunds septembernummer stoltserar med Håkan Nesser på omslaget, en av våra populäraste författare och en riktig hundmänniska. Hans hundar Hudson och Melwin går med honom på promenad varje dag till Nortons grav. Rhodesian ridgebacken Norton var Håkan Nessers trogna vapendragare under många år, och han har även följt med Håkan och hustrun Elke till olika städer i världen, där de bott och arbetat genom åren.

Norton lämnade jordelivet för två år sedan, och sitter i Hundhimlen där han till och med har skrivit en bok. Jo visst, en filosofisk betraktelse över dem som blev kvar på jorden, husse Håkan till exempel, och de nya som tillkommit. Canaanhunden Hudson beskrivs så här: ”Han ser ut som en ovanligt trevlig räv, fast lite större, och jag tror han kommer att arta sig bra”. Den lille shi tzuh-blandisen Melwin däremot verkar enligt Norton i himlen vara en ”hysterisk, glosögd, virrig, och totalt ofilosofisk höna”.

Låter det här som en bok för dig? Tur! För du kan vinna ett ex! Vi har tre fina böcker och för att vara med och tävla om en av dem ska du mejla tavling@harligahund.se och svara på frågan om vem det var som aldrig badade i Genesarets sjö enligt en titel på en av Håkan Nessers böcker.

GLÖM INTE ditt eget namn och din postadress, så att vi kan skicka boken om du vinner! Tävlingens sista dag är den 22 september.

Heja alla deltagare!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail